Odnośniki
- Indeks
- Filet z indyka zapiekany z brokułami, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filety z kurczaka w figach i miodzie, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filety z kurczaka na szpinaku, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filet z pangi w warzywach z grilla, kulinarnie, przepisy z Biedronki
- Fale Dunaju(1), Przepisy na ciasta i wiele innych
- Fale Dunaju z czereśniami z likieru, Przepisy
- Fettuccine z tuńczykiem i szparagami, Przepisy do wideoprzepisów P.B
- Filety z kurczaka pysznie nadziane, przepisy
- Fish Pie z papryką, Przepisy kulinarne
- Fasolka po bretońsku(1), PRZEPISY ,KULINARIA
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- emily.opx.pl
|
Faszerowane pieczarki, -------------- ◄► -------------- PRZEPISY ════════════
[ Pobierz całość w formacie PDF ] Faszerowane pieczarkiskładniki · 24 duże pieczarki · 10 dag wędzonej szynki lub chudej kiełbasy szynk. · 1 łyżeczka estragonu · 2 łyżeczki tymianku · natka pietruszki · 4 łyżki startego żółtego sera · 10 płaskich łyżeczek masła wiórki · łyżka soku z cytryny · 3 łyżki tartej bułki · sól, pieprz Sposób przygotowania1. Pieczarki dokładnie umyć pod bieżącą wodą, osuszyć i oddzielić kapelusze. Trzonki drobno posiekać i włożyć do miseczki. Kapelusze położyć na dużym talerzu i skropić sokiem z cytryny. Szynkę pokroić w drobną kostkę i dodać do posiekanych trzonków. Wsypać estragon, tymianek, 2 łyżki startego żółtego sera, tartą bułkę, natkę, szczyptę soli i pieprzu. Wszystko wymieszać i nadziać kapelusze. Na dużej blasze położyć duży arkusz folii aluminiowej i ułożyć pieczarki. Na każdej pieczarce położyć wiórek masła i posypać tartym serem. Włożyć na najwyższą półkę do piekarnika i piec około 25 minut w temp. 190°C ...
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plgbp.keep.pl
|