Odnośniki
- Indeks
- Filet z indyka zapiekany z brokułami, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filety z kurczaka w figach i miodzie, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filety z kurczaka na szpinaku, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filety z kurczaka z pieczarkami zapiekane z serem, Przepisy domowe
- Filet z pangi w warzywach z grilla, kulinarnie, przepisy z Biedronki
- Fale Dunaju(1), Przepisy na ciasta i wiele innych
- Fale Dunaju z czereśniami z likieru, Przepisy
- Faszerowana szynka w galarecie, przepisy, najnowsze
- Filety z kurczaka pysznie nadziane, przepisy
- Filet z łososia na pieczarkach, przepisy kulinarne
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- commandos.opx.pl
|
Fettuccine z tuńczykiem i szparagami, Przepisy do wideoprzepisów P.B
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Fettuccine z tuńczykiem i szparagami w 30 minut dla 4 osób Składniki: 1 kostka Bulionu z oliwą z oliwek i ziołami Knorr 500 g makaronu fettuccine 4 łyżki oliwy 3 posiekane ząbki czosnku 2 cebule posiekane 125 g świeżych zielonych szparagów ugotowanych i pokrojonych w słupki 3 łyżki posiekanych kaparów 2 duże dojrzałe pomidory, bez skórki, bez nasion pokrojone w kosteczkę 400 g odsączonego tuńczyka z puszki 3 łyżki posiekanej bazylii pieprz, sól Jak przygotować: 1. Zagotuj w dużym garnku wodę. Dodaj 1 kostkę Bulionu z oliwą z oliwek i ziołami Knorr, wymieszaj i gotuj minutę. 2. Wrzuć makaron fettuccine, wymieszaj i gotuj, aż będzie al dente. 3. Na patelnię wlej oliwę i podsmaż na niej czosnek. Kiedy zacznie skwierczeć, dodaj posiekane cebule i zeszklij. 4. Dodaj szparagi, kapary, pomidory , tuńczyka i bazylię. 5. Odcedź makaron i przełóż do miski. Wymieszaj z pozostałymi składnikami, dopraw pieprzem i solą. Podawaj od razu. ...
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plgbp.keep.pl
|