Odnośniki
- Indeks
- Filety z kurczaka z pieczarkami zapiekane z serem, Przepisy domowe
- Fale Dunaju(1), Przepisy na ciasta i wiele innych
- Fale Dunaju z czereśniami z likieru, Przepisy
- Faszerowana szynka w galarecie, przepisy, najnowsze
- Fettuccine z tuńczykiem i szparagami, Przepisy do wideoprzepisów P.B
- Filety z kurczaka pysznie nadziane, przepisy
- Faszerowana rolada drobiowa, przepisy
- Faworki czyli chrust, Przepisy
- Faworki, PRZEPISY ciastka,ciasta
- Feta smażona z ziołami(1), przepisy(2)
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- miguel.keep.pl
|
Filet z pangi w warzywach z grilla, kulinarnie, przepisy z Biedronki
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Filet z pangi w warzywach z grilla Składniki: 4 filety z pangi (ok. 150 g na osobę), pęczek włoszczyzny, 1 cytryna, po 1 łyżeczce tymianku i oregano, 2 liście laurowe, 5 ziaren ziela angielskiego, 100 g masła, sól, pieprz. Przygotowanie: Filety rozmroź i osusz. Rybę przypraw solą, pieprzem, tymiankiem, oregano, sokiem z cytryny i odstaw w chłodne miejsce na minimum 30 minut. Włoszczyznę oczyść i pokrój w paski. Weź dużą tackę do grillowania i połóż na niej duży płat folii aluminiowej. Na folii ułóż filety, po czym obłóż je warzywami. Na górze ułóż grudki masła. Całość przykryj drugim płatem folii i umieść tackę na grillu na niezbyt mocnym ogniu. Grilluj około 20 minut. Tak przygotowana ryba najlepiej smakuje z grzankami. Przygotowanie: 20 minut Czas oczekiwania: 2 godziny Pieczenie: 1 godzina Wartość energetyczna jednej porcji potrawy, bez dodatków, wynosi ok. 370 kcal. Porcja dla 4 osób
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plgbp.keep.pl
|