Odnośniki
- Indeks
- Filet z pangi w warzywach z grilla, kulinarnie, przepisy z Biedronki
- Fale Dunaju(1), Przepisy na ciasta i wiele innych
- Fale Dunaju z czereśniami z likieru, Przepisy
- Faszerowana szynka w galarecie, przepisy, najnowsze
- Fettuccine z tuńczykiem i szparagami, Przepisy do wideoprzepisów P.B
- Fish Pie z papryką, Przepisy kulinarne
- Faszerowana rolada drobiowa, przepisy
- Fasolka po bretońsku(1), PRZEPISY ,KULINARIA
- Faworki czyli chrust, Przepisy
- Faworki, PRZEPISY ciastka,ciasta
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- oprawy.xlx.pl
|
Filety z kurczaka z pieczarkami zapiekane z serem, Przepisy domowe
[ Pobierz całość w formacie PDF ] Składniki:1 podwójna pier z kurczaka5-7 pieczarek1 cebulamajonez20 dag sera żółtego (mogš być dwa rodzaje)czosnek granulowany lub żywysól, pieprzPrzepis:Pier z kurczaka pokroić i rozbić tak jak na kotlety.Na blaszce do pieczenia rozłożyć folię aluminiowš, na która ułożyć pierz kurczaka.Pier przyprawić, posypać czosnkiem granulowanym lub wyciniętym.Następnie kroimy cebulę oraz pieczarki, które podsmażamy na patelni.Oczywicie doprawiamy solš i pieprzem do smaku.W trakcie smażenia pieczarek cieramy żółty ser na tarce z grubymi oczkami.Po usmażeniu pieczarek nakładamy je na kotlety.Następnie na każdy z kotletów nakładamy majonez w zależnoci od wielkoci piersi.Po nałożeniu majonezu wystarczy teraz tylko nałożyć grubš warstwę startego sera.Tak przygotowane kotlety wkładamy do piekarnika na 15-20 min. (180-200 stopni).Podajemy od razu po przygotowaniu, potrawa jest na tyle syta, że nie wymagaprzystawek.http://fotoprzepis.pl/kuchnia-europejska/kuchnia-polska/filety-z-kurczaka-z-pieczarkami-zapiekane-z-serem/
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plgbp.keep.pl
|