Odnośniki
- Indeks
- Filet z indyka zapiekany z brokułami, PRZEPISY KULINARNE ALKOHOLE I NIE TYLKO, Mięso - drób(6)
- Filet z pangi w warzywach z grilla, kulinarnie, przepisy z Biedronki
- Fale Dunaju(1), Przepisy na ciasta i wiele innych
- Fale Dunaju z czereśniami z likieru, Przepisy
- Faszerowana szynka w galarecie, przepisy, najnowsze
- Fettuccine z tuńczykiem i szparagami, Przepisy do wideoprzepisów P.B
- Filet z łososia na pieczarkach, przepisy kulinarne
- Fish Pie z papryką, Przepisy kulinarne
- Faszerowana rolada drobiowa, przepisy
- Fasolka po bretońsku(1), PRZEPISY ,KULINARIA
- zanotowane.pl
- doc.pisz.pl
- pdf.pisz.pl
- miguel.keep.pl
|
Filety z kurczaka pysznie nadziane, przepisy
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Filety z kurczaka pysznie nadziane No to przedstawiam kolejny przepis na przyrządzenie filetów z kurczaka. Oczywiście zdjęcie archiwalne i wychodzi na to, że bardzo lubimy ten rodzaj mięsa, co zresztą jest szczerą prawdą i że kiedyś częściej wymyślałam ciekawe sposoby na jego podanie. Ten pomysł podsunęła mi moja starsza siostra, a jej poleciła go koleżanka. Pamiętam, że pierwszy raz zrobiłam je na powitalny obiad dla teściów którzy wrócili z urlopu nad morzem. Smakowało :) Od tej pory robiłam je jeszcze kilka razy, ale ostatni był ten kiedy uwieczniłam je na zdjęciu. Może do niego wrócę, bo szkoda by taki dobry przepis poszedł w zapomnienie. Składniki: - 2 filety z piersi kurczaka - 4 plastry sera żółtego - 4 plastry szynki - pół czerwonej papryki - sól i pieprz
Każdy filet przekroić wzdłuż na dwie części, delikatnie rozbić, przyprawić solą i pieprzem. Na każdym kawałku mięsa ułożyć plaster szynki i sera oraz paski papryki. Filety złożyć, można spiąć wykałaczkami żeby całość się nie rozpadła. Panierować w mące, jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na złoty kolor.
[ Pobierz całość w formacie PDF ] zanotowane.pldoc.pisz.plpdf.pisz.plgbp.keep.pl
|